Prijs-alarm

vanaf €1064

Zuid-Afrika vliegtickets

Zuid-Afrika is zonder twijfel één van de meeste prachtige en veelzijdige landen ter wereld. Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar hier om te genieten van de pure schoonheid, rijke flora en fauna, de regenwouden en de cultuur. Een aantal dingen moet je hier zeker gedaan hebben, zoals een safari op een stoere landrover door het Krugerpark op zoek naar de Big Five. Of een dagje naar de Kaapstad met de beroemde Tafelberg. In nog geen twaalf uur vliegen ben je al in dit prachtige gebied.

Naast de bijzondere omgeving zijn er op cultureel gebied ook genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld in een restaurant verschillende Zuid-Afrikaanse gerecht proeven. Potje Kos is een echte aanrader, bestaande uit aardappelen, uien, vlees en groente. Maar natuurlijk heeft dit land veel meer te bieden, maar dat is iets wat je zelf moet komen ontdekken. Check de vliegticket hier op de site en kijk of er iets voor je tussen zit!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Zuid-Afrika

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Zuid-Afrika:

Kaapstad (Matroosfontein)

Kaapstad wordt door velen bekroond tot één van de mooiste steden ter wereld!