Prijs-alarm

Vigo vliegtickets

Houd je van zon, zee, strand en een beetje actief dan is Vigo voor jou de ideale vakantiebestemming. Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar deze grote Spaanse stad in de regio Galicië voor de vele sportmogelijkheden. Je kunt hier paardrijden, duiken, snorkelen, vissen, een boottocht maken naar de Canarische-eilanden en nog veel meer. De boottocht naar de eilandengroep is een echte aanrader. Hier is een prachtig natuurreservaat waar je de mooiste vogels kan zien.

Vigo is de grootste vissershaven van Europa en dat zie je terug in de hele stad. Wandel door de kleine straatjes en ontdek de oude visserswijk met zijn overheerlijke vismarkt. Je kunt hier de lekkerste oesters en andere schaal- en schelpdieren kopen. Loop ook even langs de vissershaven, dit is echt heel indrukwekkend. Als je van kunst en cultuur houdt is het Provinciaal Museum zeker de moeite waard. Naast de regionale kunstenaars vind je hier ook veel over de geschiedenis van de stad.

De temperaturen lopen hier in deze Spaanse stad niet heel hoog op. Zomers is het hier zo’n 22 graden. Dat zorgt er wel voor dat je lekker in actie kunt komen en hier zoveel mogelijk kunt ontdekken. Vanuit Vigo kun je ook makkelijk naar andere steden en dorpen. Kortom het is een stad met veel mogelijkheden. Kom naar hier en ontdek het zelf!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Vigo: