Prijs-alarm

vanaf €26

Valladolid vliegtickets

Valladolid, een Spaanse stad bekend om haar grote wijnstreek, Spaanse taalscholen, kastelen en prachtige bewaard gebleven natuurgebieden. Deze stad in het noordwesten van Spanje kent zoveel gezichten dat menig toerist zich hier wel thuis voelt. Het maakt niet uit of je hier voor de natuur, cultuur of avontuur komt, je vindt het hier allemaal.

Je vliegt van Brussel naar Valladolid al in twee uur heen en terug. Dus boek dat goedkope vliegticket snel en kom als cultuurliefhebber Valladolid bewonderen. Haar culturele aanbod staat bekend om z’n diversiteit, kwaliteit en variëteit. Breng zeker een bezoek aan één van de dertig kastelen. Aanraders zijn de Peñadiel, Íscar en Medina del Campo. Naast de kastelen moet je ook zeker een bezoek brengen aan het Internationaal Straattheaterfestival in mei, de openluchtbioscoop en het San Gregorio College Nationaal Museum.

Het cultuuraanbod is groot, maar zoals hierboven beschreven heeft deze Spaanse stad nog meer gezichten. Zo is het ook één van de grootste wijnstreken van Europa. Drie verschillende wijnen worden hier bereid. De Ribera del Duero, Cigales en de Ruedo. Iedere wijn heeft zijn eigen specifieke smaak. Kom naar hier om door deze prachtige wijnstreek de rijden en de diverse wijnen uit te proberen. Maar natuurlijk heeft Valladolid meer te bieden, dat is alleen iets wat je zelf moet komen ontdekken. Boek een goedkoop vliegticket via Qfly en vlieg voor no euro naar deze bijzondere streek!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Valladolid:

Vluchten vanaf 2 luchthavens: