Prijs-alarm

vanaf €245

Tunesië vliegtickets

Prachtige stranden, spectaculaire woestijnlandschappen en een overvloed aan historische plekken van bijna 3000 jaar oud, dit is Tunesië. Een land in het noordelijke puntje van Afrika. Veel toeristen komen jaarlijks naar hier voor de unieke combinatie van een Islamitische cultuur met een Europees tintje. Maar ook het heerlijke klimaat is een reden om hier ieder jaar weer terug te komen. De temperatuur komt zelden onder de 20 graden en Tunesië is het hele jaar zonovergoten.

De echte strandliefhebber is hier helemaal op zijn plek. Hier in Tunesië zijn vooral aan de oostkust zoveel mooie zandstranden te vinden. Bezoek hier de idyllische badplaatsjes of de grote overvolle stranden. Een aanrader is het eiland Djerba bekend om haar duizenden palmbomen en kilometerslange zandstrand. Als je van surfen houdt is dit de place to be. Maar een andere goede tip is het schiereiland Cap Bon hier bevinden zich misschien wel de mooiste stranden van Tunesië. Ontdek de stranden Haouaria, Korba en Maamoura.

Maar dit land heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Ook de cultuurfreak is hier op zijn plaats. Je vindt hier de mooiste Romeinse opgravingen en ruïnes ter wereld. Tunesië was ooit namelijk het centrum van het Romeinse rijk en dat is nog goed terug te zien. Trek er lekker zelf op uit en ontdek de schoonheid van dit land. Bezoek juist die kleine minder toeristische dorpjes om de unieke Tunesische sfeer te proeven. Deze culturele hoogtepunten liggen op een steenworp afstand van de badplaatsen. Dus ook als je komt voor het strand kun je iets van de cultuur meepikken.

Ben je gek op winkelen en afdingen dan is dit dé vakantiebestemming die je zoekt. In het oude centrum van bijna iedere stad vind je handwerkers die hier in de straten hun handel drijven. Iedere straat heeft weer zijn eigen ambacht. Loop dus lekker rond in de chaos van de stad en laat u verrassen door wat je tegenkomt. De handelaren met iets meer status bevinden zich rondom de moskee. Dit zijn onder andere parfumerieën, juweliers en zijdeverkopers. Maar als je hier bent wijst het zich allemaal vanzelf.

Kortom het is een land met vele mogelijkheden en het heeft echte alle ingrediënten voor een topbestemming. Kom naar hier en beleef Tunesië op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Tunesië

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Tunesië:

Djerba (Zarzis)

Een bijzonder eiland ten Oosten van Tunesië

Enfidha (Zine El Abidine Ben Ali)

Veel toeristen vliegen op deze luchthaven om vanuit hier door te reizen naar de Tunesische vakantie resorts en natuurlijk de stad Endfidha!

Monastir (Habib Bourguiba)

Dit vliegveld heeft door z'n ligging wel vijf populaire steden waar je naartoe kunt gaan!

Tunis (Carthage)

Tunis, de hoofdstad van Tunesië, kent twee gezichten: de moderne snelle en nieuwe stad en de traditionele oude stad!

Eén maatschappij heeft vliegtickets naar Tunesië: Transavia vanaf €245.