Prijs-alarm

vanaf €39

Tsjechië vliegtickets

Tsjechië is met zijn historische steden, talloze musea, burchten en kastelen, sportieve gebieden als het IJzergebergte een prachtige vakantiebestemming. Toeristen komen naar hier voor de cultuur van de oude steden, maar ook juist voor de buitensporten. Je kunt hier leren mountainbiken, bergbeklimmen, raften en paragliden. Doordat dit land nog niet door de massatoerist is ontdekt blijft dit een goed koop land. Vooral als je plekken buiten de hoofdstad Praag bezoekt.

De belangrijkste stad van Tsjechië is toch wel de stad Praag. Dé plek voor de cultuurfreak, het partybeest, de actieveling en de ontspanner. Van musea en kunstgaleries tot cafés en bars en van kerken en paleizen tot muziekfestival. Je vind het hier allemaal. Praag wordt ook wel de stad met de duizend torens genoemd. Maar dat is niet zo gek op elke hoek van de straat lijkt er wel één te staan. Maar Tsjechië is meer dan de hoofdstad Praag. Ook de kleinere steden zijn zeker een bezoek waard. Het is echt verbazingwekkend hoe goed de historische centra hier bewaard zijn gebleven. Sommige staan zelf op de UNESCO-lijst.

Naast de culturele activiteiten heeft Tsjechië ook genoeg te bieden aan de actieveling en sportfreak. Veel toeristen komen jaarlijks naar het IJzergebergte en Reuzengebergte voor de wintersportvakantie. Naast skiën, snowboarden en langlaufen kan je hier ook mountainbiken in de winter. Dit is echt een hele bijzondere ervaring en dus ook zeker een aanrader. Is dit nog niet bijzonder genoeg en wil je iets ongewoons of extreems dan is Tsjechië dé vakantiebestemming die je zoekt. Van parachutespringen tot bungee-jumping en van touwklimmen tot acrobatisch skiën. Het kan hier allemaal.

Kom naar hier voor een relax vakantie, een cultuur trip, om de extreemste sporten te beoefenen of natuurlijk een combinatie van deze drie. Ontdek de vele gezichten van dit prachtige land!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Tsjechië

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Tsjechië:

Praag (Ruzyne)

Praag is dé plek voor de cultuurfreak, het partybeest, de actieveling en de ontspanner!

Eén maatschappij heeft vliegtickets naar Tsjechië: EasyJet vanaf €61.