Prijs-alarm

vanaf €233

Trabzon vliegtickets

Trabzon is een oude stad aan de Zwarte Zee, in het noordoostelijke deel van Turkije. Of je nu van cultuur, strand of natuur houdt je vindt het hier in Trabzon allemaal. Van kloosters tot kerken en van prachtige bergtoppen tot culinaire hoogstandjes. De meeste kerken zijn in de loop der jaren wel omgebouwd tot moskee. Maar dat maakt het juist zo bijzonder en zeker een bezoek waard.

Eén van de belangrijkste toeristische trekpleisters in dit gebied is het Byzantijnse Sümela Klooster. Deze ligt op 50 kilomter afstand van Trabzon tegen een rotswand aan. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht. Door de grote natuurlijke schoonheid en ongerepte natuur zijn de bergen rondom Trabzon erg populair. Je kunt hier echt heerlijk wandelen en ondertussen genieten van al het moois wat je ziet. Doordat er jaarlijks veel regen valt zijn de berg altijd groen en vruchtbaar.

Als je hier toch bent moet je ook zeker de lokale gerechten komen proeven. Kies dus een leuk restaurantje uit en bestel bijvoorbeeld Akçaabat Köfte, dit is een vleesbal met bijzondere kaas of kies één van de visgerechten, daar zijn ze hier dol op. Maar wat zeker niet mag ontbreken is het meest beroemde Turkse dessert, baklava.

Trabzon heeft als stad en regio nog veel meer te bieden dan wat hierboven is beschreven. Maar dat is iets wat je gewoon zelf moet ontdekken. Dus boek een ticket en vlieg naar Trabzon om te genieten van de Turkse cultuur en haar prachtige omgeving!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Trabzon:

Vluchten vanaf 4 luchthavens: