Prijs-alarm

vanaf €24

Stockholm vliegtickets

Stockholm, prachtige gebouwen, 57 bruggen en het is gebouwd op 14 eilanden. Dit vind je nergens anders ter wereld, dat maakt de Zweedse hoofdstad zo bijzonder. Het gaat hier vooral om de natuur, de bomen, de meren en de frisse lucht. In deze stad staat het eerste nationale stadspark ter wereld.

Maar het is niet alleen de bijzondere omgeving wat Stockholm zo aantrekkelijk maakt maar ook het culturele leven is de moeite waard. Met zijn vele musea en gave bezienswaardigheden. Je kunt het beste de stad per voet ontdekken. Loop door kleine kronkelige straatjes met winkels vol kunstgaleries, boetiekjes en leuke cafeetjes. Op die manier leer je de stad pas echt goed kennen De meeste attracties liggen ook niet ver van elkaar vandaan.

Het stadhuis moet je echt gezien en beklommen hebben. Bovenop de toren heb je namelijk een fantastisch uitzicht over de Scandinavische wereldstad. En niet te missen is de Gamla Stan, dit is de oudste attractie van Stockholm, hier vind je het best bewaarde middeleeuwse stadscentra ter wereld. Maar verder hoef je eigenlijk niet zoveel in deze stad. Een stad die is gebouwd op 14 eilanden is al zo prachtig en indrukwekkend. Dus kom en geniet van de prachtige eilanden, de rotsen en niet te vergeten de cultuur!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Luchthavens bij Stockholm:

Er zijn 0 vliegtickets naar Stockholm:

Vluchten vanaf 6 luchthavens: