Prijs-alarm

vanaf €26

Slowakije vliegtickets

Slowakije heeft met zijn uitgestrekte bossen, prachtige hoge bergen, rivieren, meren en watervallen alle ingrediënten voor een bijzondere avontuurlijke vakantiebestemming. Vooral de sportgek kan zijn geluk hier niet op. Van wandelen tot paragliding en van paardrijden tot klimmen. Op sportief gebied vind je echt alles wat je maar kunt wensen.

Ook de cultuurliefhebber komt hier aan zijn trekken. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Slowakije weinig geleden, daarom is de rijke cultuurhistorie bewaard gebleven. Je vindt nog prachtige kastelen en burchten. Wat je absoluut niet mag missen is kasteel Karlstejn in de hoofdstad van Slowakije, Bratislava. Keizer Karel IV bewaarde hier al zijn kostbaarheden. Deze zijn hier nog allemaal te bewonderen.

Maar de meeste toeristen komen hier voor de prachtige natuur. Het is echt een paradijs voor wandelaar. Je kunt oneindig lang lopen door bossen en langs kleine riviertjes. Bewonder tijdens het lopen de grote hoeveelheid plantensoorten. Trek er dus lekker zelf op uit en ontdek de schoonheid van Slowakije. Op die manier leer je het landschap op zijn best kennen.

Slowakije is relatief nog een jong land. Het is dan ook niet zo gek dat het toerisme nog in de kinderschoenenstaat. Jaarlijks trekken wel steeds meer mensen naar dit land. Een voordeel is dat het hier nog spotgoedkoop is. Je kunt hier dus lekker uit eten zonder op je portemonnee te hoeven letten. Een aanrader is de goulashsoep, deze staat echt op iedere kaart! Kom en ontdek de schoonheid van Slowakije!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Slowakije

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Slowakije:

Bratislava (M. R. Štefánik)

Bratislava Airport ligt ongeveer negen kilometer ten noordoosten van het stadscentrum!