Prijs-alarm

vanaf €49

Servië vliegtickets

Servië is met haar verschillende culturen, verscheidenheid aan landschappen, kuuroorden en historische monumenten een hele bijzondere vakantiebestemming. Servië wordt omringd door acht landen. In het noorden Hongarije, in het westen Kroatië en Bosnië en Herzegovina, in het oosten Bulgarije en Roemenië en Albanië, Montenegro en Macedonië liggen aan de zuidkant van Servië. Dit land is vooral een trekpleister voor vissers, je vindt hier namelijk prachtige visgebieden.

Wat Servië zo interessant maakt is misschien toch wel de diversiteit aan culturen en beschavingen. Dat heeft dit altijd al gehad. Wandel door één van de grote steden en ontdek de uiteenlopende religieuze, bouwkundige, kunstzinnige en culturele invloeden. Je ziet het echt overal in terug. Er zijn drie steden die je echt gezien moet hebben. Natuurlijk de hoofdstad Belgrado waar je het moderne Servië vindt. Naast de vele monumenten en musea zijn hier ook genoeg leuke evenementen. Check dit voor je gaat.

Maar ook steden als Niš en Novi Sad zijn echt de moeite waard. Novi Sad is etnisch het meest gevarieerd. Eigenlijk lijkt deze stad op de hoofdstad, het is alleen net wat kleiner en intiemer. Houd je van uitgaan, maar ook van cultuur dan is deze plek echt wat voor jou. Voor winkelen, gave evenementen en talloze musea moet je naar Niš. Voor de cultuurliefhebber is er dus genoeg te doen in Servië. Maar dit land heeft nog veel meer te bieden, maar dat is iets wat je zelf moet ontdekken. Kom en beleef Servië op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Servië

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Servië:

Belgrado

Belgrado is door de eeuwen heen vaak afgebroken en weer heropgebouwd daardoor is de hoofdstad van Servië veel minder interessant dan de rest van het Servië!

Pristina (International)

Pristina is de belangrijkste stad van Kosovo!