Prijs-alarm

vanaf €24

Saragossa (Zaragoza) vliegtickets

Zaragoza is een bijzondere stad waar vier culturen, vier religies en vier architectuurstromingen uit 2000 jaar tijd samen komen. Je moet hier niet gek op kijken als je bijvoorbeeld een Romaans gebouw tegen komt met een Marokkaanse deur of een Kathedraal met gekleurde tegels en dakpannen. In deze Spaanse stad kan het allemaal. Naast cultuurstad is het ook een belangrijke industriestad en handelscentrum. Dit komt door de gunstige ligging, centraal tussen Barcelona, Bilbao en het Franse Toulouse.

Ondanks dat deze stad op cultureel gebied veel te bieden heeft is het niet zo’n drukbezochte stad als Barcelona, Madrid of Valencia. De stad loopt zo misschien inkomsten mis, maar voor de toerist is het heerlijk. Je kunt hier rustig rondlopen zonder dat je achter een stoet Japanners loopt. Wat je echt gezien moet hebben als je hier bent is de zeer grote en indrukwekkende kathedraal El Pilar. Het is niet alleen het gebouw wat zo bijzonder is, de ligging is ook fantastisch. Het Plaza del Pilar is één van de grootste pleinen van Europa.

Naast deze kathedraal heeft Zaragoza natuurlijk nog meer bezienswaardigheden, een Arabisch paleis, talloze musea over de verschillende periode: Romeinse tijd, de Middeleeuwen, de Moorse tijd en de periode van Renaissance. Ook als je gek bent op winkelen is Zaragoza een heerlijke stad. Wandel door de kleine straatjes tussen de Calle Jaime I en Alfonso I hier vind je de origineelste boetiekjes. Van ouderwetse, trendy kapsalons tot vintage winkels en van beautysalons tot salsascholen.

Gek op cultuur, shoppen en lekker eten? Dan is Zaragoza precies wat je zoekt. In nog geen drie uur vliegen ben je al in deze bijzondere stad. Voor een vliegticket met de laagste prijs boek je nu via Qfly.

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Saragossa (Zaragoza):

Vluchten vanaf 2 luchthavens: