Prijs-alarm

vanaf €129

Rusland vliegtickets

Rusland is dan wel het grootste land ter wereld, maar als toerist is niet alles bereikbaar. De meeste mensen komen naar de grote steden als Moskou en St. Petersburg. Maar een cruise over de Wolga of met de Transsiberië express het land doorkruisen is ook een populaire wijze om dit prachtige land te ontdekken. Voor de meer ervaren reiziger zijn de polaire gebieden ook echt de moeite waard. Deze uithoeken zijn wel moeilijk bereisbaar.

De cultuurfreak is hier helemaal op zijn plaats. Van de Hermitage, het belangrijkste kunstmusea ter wereld in St. Petersburg tot het Pushkin Museum, de Tretjakovgalerie in Moskou. Een echte aanrader is de Gouden Ring, dit is een toeristische route die dichtbij de hoofdstad ligt. Je komt lang prachtige kerken en kloosters. Het kost wel een aantal dagen om al het moois te bewonderen. De plaatsen die je in ieder geval moet bezoeken zijn Vladimir, Suzdal, Kostroma en Rostovelikij.

In een reusachtig land als Rusland is het niet gek dat de diversiteit aan landschappen groot is. Zo vind je in het noordelijkste puntje de polaire zone, dit gebied is bijna altijd bevroren. Wel heel bijzonder en iets wat je eigenlijk een keer mee moet maken. Helemaal in het zuiden kun je het hooggebergte Kaukasus bewonderen. Hier tussen in liggen wel vier verschillende soorten gebieden. De meest opvallende is toch wel de ondoordringbare taiga. Dit is een beruchte boszone. Naar Rusland kom je dus juist ook voor de natuur.

Kortom Rusland is echt een land waar je geweest moet zijn. Houd je net even van anders en avontuur dan is deze vakantiebestemming echt iets voor jou. Ondanks dat het vallen van Sovjet-Unie nu zo’n twintig jaar geleden is zijn de sporen van het communisme nog goed te zien. Maar juist die bewogen geschiedenis maakt het land zo interessant. Dit is een gebied dat je echt zelf moet ontdekken. Dus kom en beleef Rusland op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Rusland

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Rusland:

Kaliningrad (Chrabrowo)

Moskou

Moskou, een stad met twee gezichten!

Moskou (Domodemovo)

Moskou Domodedovo Airport is op ieder moment van de dag goed te bereiken!

Moskou (Sjeremetjevo)

Moskou (Vnukovo)

Vnukovo International Airport is een internationale luchthaven op zo’n 28 kilometer rijden van het centrum van Moskou vandaan!

Sint Petersburg (Pulkovo)

Sint Petersburg een prachtstad die verdacht veel lijkt op ons eigen Amsterdam!