Prijs-alarm

vanaf €49

Roemenië vliegtickets

Roemenië is met zijn zandstranden, Zwarte Zee, ongerepte natuur en Middeleeuwse dorpjes misschien wel het mooiste land in Oost Europa. Natuurlijk is het minder ontwikkeld dan bijvoorbeeld Hongarije, maar door de prachtige natuur en vele bezienswaardigheden is het een echt vakantieland. Roemenië wordt omgeven door verschillende landen: Bulgarije, Servië, Hongarije, Oekraïne en Moldavië.

Als je even helemaal bij wilt komen dan kun je het beste naar de badplaatsen aan de Zwart Zee. Ga bijvoorbeeld naar Eforie Nord, hier kun je heerlijk genieten van de modderbaden. Ben je jong en houd je wel van een feestje dan is Costinesti misschien wat voor jou. Dit is een drukke gezellige badplaats met veel jongeren. Maar ook als je hier bent is het leuk om een uitstapje te maken. Ga naar de nabij gelegen haven Constanta of maak een stedentrip naar Boekarest.

Maar dit Oost-Europese land is ook uitermate geschikt voor de actieveling en avonturier. Maak een wandelvakantie in de prachtige groene bergen en ontdek diersoorten die in de rest van Europa bijna niet meer voorkomen. In de Karpaten vind je nog de bruine beren, wolven, gemzen, lynxen en steenarenden. Maar ook de riviertjes zijn nog vol van forel, otters en ijsvogeltjes. Het is hier echt een paradijs. Trek er dus lekker op uit en bewonder naar de dieren ook de 600 verschillende planten.

Of je nu houdt van een zon,zee, strand, buitensport of een stedentrip het kan hier allemaal. Pak de auto of de bus en maak een rondreis door het land en bezoek Boekarest, Brasov en Timisoara. Deze steden zijn echt de moeite waard. Roemenië ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Als je nog de echte Middeleeuwse sfeer wilt proeven moet je er snel bij zijn! Kom en ontdek het zelf!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Roemenië

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Roemenië:

Boekarest

Sinds de val van de het communisme is de Roemeense hoofdstad Boekarest een topvakantiebestemming geworden!

Boekarest (Baneasa)

Boekarest Baneasa International Airport ligt aan de Noord kant van Bucharest op zo’n 8,5 kilometer afstand van het centrum vandaan!

Cluj-Napoca (Someseni)

Cluj-Napoca Airport, ook wel bekend als Someseni Airport, ligt 8 kilometer ten oosten van Someseni, in Noord-West Roemenië!

Constanta (Mihail Kogălniceanu)

Mihail Kogalniceanu Airport ligt 26 kilometer ten noorden van de Roemeense stad Constanta!

Sibiu

Sibiu is een van de belangrijkste steden in Transsylvanië!

Timisoara (Traian Vuia)

Timisoara Airport, ook wel bekend als Traian Vuia Airport, ligt 12 kilometer noordoostelijk van Timisoara, in het oosten van Roemenië!