Prijs-alarm

vanaf €20

Polen vliegtickets

Polen het land van de meren en de prachtige natuur. Steeds meer mensen kiezen voor dit voormalige Oostblokland. Dat is ook niet zo gek. In geen enkel land kom je zoveel verschillende landschappen tegen als hier. Van gouden stranden aan de Oostzee, grote meren in het Noorden tot rotsige toppen van de Trata. Maar het is natuurlijk ook het land dat bekend staat om zijn lange en tragische geschiedenis. Voor de toerist is dit ook nog steeds voelbaar.

De leukste stad van Polen is Krakau. Met zijn oeroude centrum, zijn prachtige gebouwen, kerken en kloosters is het een geweldige plek voor iedereen die van cultuur houdt. Ook kun je er heerlijk een biertje drinken in één van de levendige cafés. Als je meer komt voor de rust bezoek dan de de kleinere dorpen. Deze zijn nog vrijwel onaangetast en hebben hun rustieke karakter weten te behouden. In het hele land zijn dan ook kleinschalige traditionele boerderijen te vinden.

Naast deze karakteristieke dorpjes is er ook nog een prachtig gebied, het zogeheten Masura, met wel 2000 meren. Hier kun je heel mooi zeilen of kayakken.  Naast de watersport is het leuk om het land bijvoorbeeld ter paard te ontdekken. Je kiest je eigen weg en proeft zo het beste de sfeer van dit bijzondere land.

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Polen

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Polen:

Bydgoszcz

Bydgoszcz Airport ligt ongeveer drie kilometer ten zuiden van het historische centrum van Bydgoszcz, voorheen bekend als Bromberg, in het noorden van Polen!

Gdansk Lech Walesa

De luchthaven Gdańsk Lech Walesa is een vliegveld bij de Poolse stad Gdańsk!

Katowice (Pyrzowice)

Katowice International Airport is een internationale luchthaven, gelegen in de Poolse plaats Pyrzowice.

Krakow (Balice)

De luchthaven Krakow ligt gunstig gelegen aan de Baltische rand van de stad, slechts 15 kilometer ten westen van het centrum van Krakow!

Lodz (Lublinek)

De Internationale luchthaven Wladyslaw Reymont Łódź, ook wel gewoon Łódź-Lublinek genoemd, ligt zo’n tien kilometer ten westen van het centrum van Łódź!

Poznan (Lawica)

Poznan Lawica Airport ligt zo’n 7 kilometer ten westen van Poznan, een van de oudste steden in Polen.

Szczecin (Goleniow)

Szczecin-Goleniów Airport ligt zo’n 45 kilometer ten noordoosten van de stad Szczecin, twee kilometer van Goleniow, nabij de noordwest kust van Polen!

Warschau (Frederic Chopin)

Landen in Oost-Europa zijn tegenwoordig steeds meer in trek, daar is Polen en de hoofdstad Warschau geen uitzondering op.

Wroclaw (Copernicus)

Wroclaw Copernicus Airport, ook wel bekend als Copernicus Airport, ligt 10 kilometer ten westen van de stad Wroclaw!