Prijs-alarm

vanaf €200

Parijs vliegtickets

Paris est la ville de l’amour. Het zijn de gebouwen, de straten en het weer die Parijs zo romantisch maken. Maar natuurlijk heeft ook Parijs meer te bieden dan dit. De cultuurfreak kan helemaal losgaan in deze Franse hoofdstad. Als je gewoon door de stad wandelt kom je al zoveel moois tegen. Denk aan de Arc de Triomphe, het Louvre en het Centre Pompidou.

Maar ook de shopaholics kunnen hun geluk niet op in deze modestad. Je wordt overweldigt door het enorme aanbod aan winkels. Als je niet veel tijd hebt bedenk dan goed waar je heen wilt. Juist in de kleine straatjes en meer in de buitenwijken vind je de bijzondere winkeltjes. Maar loop ook gewoon over de Champs Elysées in deze chique straat zijn er winkels genoeg.

Maar Parijs is toch vooral de stad van de liefde. Beklim samen de Eiffeltoren en geniet van het uitzicht over de hele stad. Of dineer in de toren in één van de beste restaurants van Frankrijk. Wil je het een beetje low budget houden: Niets is zo romantisch als samen picknicken onder de Eiffeltoren met een stokbroodje, een kaasje en wat wijn.

Wel liggen de bezienswaardigheden een stukje van elkaar vandaan. Daarom is het misschien leuk om de stad per fiets te verkennen. Of per metro, dan kom je ook overal.
Parijs is een stad die je zelf moet ervaren of je nou voor de romantiek komt, voor de winkels of de cultuur!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Luchthavens bij Parijs:

Er zijn 0 vliegtickets naar Parijs:

Vluchten vanaf Düsseldorf (Rijn-Ruhr)