Prijs-alarm

vanaf €89

Oostenrijk vliegtickets

Oostenrijk is met haar bergbeekjes, enorme rotsblokken, witte sneeuwtoppen, beboste bergen, kale kloven en machtige gletsjers al jaren wintersportbestemming nummer één. Maar ook in de zomer is het hier topdrukte. Dat is niet zo gek met de Alpen waar ook zomers genoeg te doen is. Of je hier nou komt voor de rust of een hele actieve vakantie. In Oostenrijk kan het allemaal.

Trek er zelf lekker op uit en ontdek juist die kleine dorpjes. Vooral zomers worden hier leuke traditierijke evenementen en wedstrijden gehouden. Ook leuk voor kinderen. Maar een bezoek aan de cultuurrijke steden als Wenen, Salzburg en Innsbruck mogen natuurlijk niet worden vergeten. Hier vind je paleizen, kastelen, maar ook talloze musea en natuurlijk veel muziek. Veel beroemde componisten zijn hier geboren of hebben hier gewoond.

Ook de avonturier en actieveling zijn hier in Oostenrijk helemaal op hun plaats. Tussen wijngaarden, kastelen en karakteristieke dorpjes vind je genoeg fiets- en wandelpaden. Geniet hier van de prachtige omgeving. Maar de avonturier is het toch het meest op z’n plek in de winter. Voor veel Nederlanders is dit echt de favoriete wintersportbestemming. Het staat bekend om zijn snel geprepareerde pistes, moderne liftinstallaties, grillige toppen en het heerlijke après skiën.

Kortom Oostenrijk heeft echt alle ingrediënten die je nodig hebt voor een top vakantie. Of je nu komt om te skiën, voor de kunst in Wenen of om te wandelen in Oostenrijk kan het allemaal. Kom en beleef dit land op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Oostenrijk

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Oostenrijk:

Graz (Thalerhof)

De luchthaven Graz, ook wel bekend als Thalerhof Airport, ligt op zo’n zeven kilometer ten zuiden van Graz, de een na grootste stad van Oostenrijk.

Innsbruck (Kranebitten)

Het vliegveld van Innsbruck is de grootste luchthaven in het westen van Oostenrijk en ligt vlakbij de wintersportplaats Tirol.

Klagenfurt (Alpe Adria)

De luchthaven Klagenfurt is een kleine international luchthaven in de provincie Karinthië, Oostenrijk!

Salzburg (W.A. Mozart)

Salzburg Airport of wel W.A. Mozart Airport is het een na grootste vliegveld van Oostenrijk!
Wenen (Schwechat)

Wenen (Schwechat)

Wenen is met zijn pleinen, leuke winkeltjes en kroegen hipper dan je denkt.

Eén maatschappij heeft vliegtickets naar Oostenrijk: Transavia vanaf €100.