Prijs-alarm

vanaf €59

München (Franz Josef Strauss) vliegtickets

München staat bekend om zijn lekkere biertjes, zijn heerlijk vettige eten, natuurlijk Oktoberfest maar ook om zijn geliefde stadspark. Jaarlijks trekken toeristen in grote getale naar deze Duitse stad voor een leuke stedentrip. München heeft dan ook genoeg te bieden om je er een lang weekend te vermaken.

München is de op een na grootste stad van Duitsland en is met zijn grote cultuuraanbod een echte wereldstad. De stad bezit talloze musea, waarvan de Alte en de Neue Pinakothek en de Pinakothek der Moderne de bekendste zijn. Deze zijn dan ook zeker een bezoekje waard. Maar ook kun je in deze stad heerlijk ontspannen in één van de parken die München rijk is. Ga lekker picknicken in het Olympiapark, dat gebruikt werd tijdens de Olympische Spelen van 1972.

Maar ook de winkelfanaat komt hier aan zijn trekken. Bezoek de peperdure winkelstraten Theatinerstraße, Residenzstraße en Maximilianstraße. Ook al is het hier heel prijzig, je kunt deze straten niet aan je voorbij laten gaan. Windowshopping is ook leuk! Maar echt shoppen doe je in de studentenbuurt Max Vorstadt en de oude kunstenaarwijk Schwabing. Kortom München is een stad voor de levensgenieter, de shopaholic en de cultuurfreak. Kom en beleef München op jouw manier!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar München (Franz Josef Strauss):

Vluchten vanaf 4 luchthavens: