Prijs-alarm

vanaf €27

Montpellier (Méditerranée) vliegtickets

Hou je van klein, maar toch verrassend dan is Montpellier misschien de reisbestemming die je zoekt. Deze Franse stad is te vergelijken met steden als Rome, Parijs en Barcelona maar het heeft niet dat massale wat deze toeristische plekken gemeen hebben. Montpellier is nog niet ontdekt door de gemiddelde toerist en dat maakt dat dit plaatsje nog iets liefs en kleins heeft.

Montpellier ligt langs de oevers van de Middelandse Zee in Zuid-Frankrijk. Met haar zonnige klimaat, goed bewaarde historie en gelegen tussen de zee, wijngaarden en de bergen is dit een bestemming om nooit te vergeten. Wat je hier echt gezien moet hebben is de Arc de triomphe Le Peyrou en Cathedrale Saint Pierre. Deze twee bezienswaardigheden zijn gewoon heel indrukwekkend, maar natuurlijk is er nog veel meer. Kies ook één of meer musea uit die je wilt bezoeken, deze zijn hier namelijk in overvloed.

Slenter lekker rond door de middeleeuwse straatjes en langs de geparfumeerde markten. Wil je even uitrusten, ga dan even lekker zitten op één van de geanimeerde terrasjes. Doordat Montpellier een studentenstad is zijn er cafés en festivals in overvloed. Kortom Montpellier is een stad waar geleefd wordt en waarbij kunst en cultuur een grote rol spelen.

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Montpellier (Méditerranée):

Vluchten vanaf Brussel (Charleroi)