Prijs-alarm

vanaf €24

Marseille (Provence) vliegtickets

Met 25 theaters, 10 concertzalen, een gigantische haven, 2600 jaar historie en 300 dagen per jaar zon is Marseille echt een prachtstad. Deze multiculturele plek trekt al sinds het begin vele kunstenaars naar zich toe. Het is dan ook niet voor niets dat deze tweede stad van Frankrijk bekend staat om zijn cultuur. Het bezit het grootste culturele terrein van heel Europa.

Cultuur staat hier dus centraal, maar deze stad heeft veel meer te bieden. Marseille ligt op zo’n waanzinnige plek. Met zijn rug naar de heuvels van het Provençaalse binnenland en met haar gezicht naar de prachtige Middellandse zee. Dus naast alle musea en theaters die je hier kunt bezoeken kun je ook een heerlijk duik nemen in het azuurblauwe water. En wat helemaal heel leuk is dat de kleine dorpjes rondom de stad heel makkelijk te bereiken zijn.

Als je moe bent van het vele lopen rust dan even lekker uit op één van de mooie terrassen in de wijk Vieux-Port. Hier vind je namelijk alle soorten restaurantjes en cafeetjes. Van klein en knus tot heel massaal. Om de echte sfeer van Marseille te proeven kies dan voor het echte streekgerecht Bouillabaisse. Je kunt hier de historie, de cultuur en de natuur dus op je eigen manier ervaren. Door heel actief alle musea en prachtige gebouwen af te gaan of door lekker op een terrasje te zitten en om je heen te kijken.

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Marseille (Provence):

Vluchten vanaf 4 luchthavens: