Prijs-alarm

vanaf €60

Marokko vliegtickets

In Marokko kom je in een levensecht sprookje terecht. Vooral wanneer je door kleurrijke soukhs van Marrakech of de koningssteden Rabat, Meknes en Fes loopt. Dit land in Noord-Afrika, grenst aan Algerije en de Sahara. Maar Marokko is ook bijzonder door haar afwisselende klimaat. In het noorden vind je besneeuwde bergtoppen en in het zuiden droge woestijnen.

Marrakech is een stad die je zeker gezien moet hebben. Naast de prachtige Islamitische cultuur die je hier vindt is het ook een verrassend hippe winkelstad. Wandel hier lekker rond en proef de typische Marokkaanse sfeer. Heb je moede voeten en is het tijd voor een pauze. Ga dan zitten op één van de terrasjes. Met een glas muntthee in de hand kun je hier de slangenbezweerder, acrobaten en dansers bewonderen op het plein Jmaa-el-Fna.

Bij een vakantie naar Marokko hoort natuurlijk ook een traditionele maaltijd. Deze begint meestal met salade en groenten en de daarbij behorende specerijen. Daarop volt het hoofdgerecht van bijvoorbeeld tajine, dit is een soort stoofschotel van gevogelte, lamsvlees of vis. Meestal krijg je hier overheerlijke pruimen of amandelen bij. Wel is het goed om van tevoren te weten dat je geen alcohol kunt bestellen. Dit vanwege de geloofsovertuiging. Ben je hier tijdens de Ramadan, let dan op de openingstijden die kunnen wijzigen. Een bijzondere ervaring, maar dit mag je niet missen.

Naast Marrakech zijn er nog genoeg andere steden die de moeite waard zijn. Denk aan Fes. Dé plek voor de cultuur liefhebber. Dit is de meest authentiek en nog steeds bewoonde Arabische stad. Het oude stadsdeel, ook wel medina genoemd, is onderverdeeld in kleine gedeeltes met een eigen moskee, hammen, fontein en bakkerij. Dit oude gedeelte bestaat uit 9000 kleine straatjes. Hier moet je echt geweest zijn, maar neem wel een gids mee zodat je de weg niet kwijt raakt in dit doolhof.

Marokko heeft nog veel meer te bieden, maar dat is iets wat je zelf moet ontdekken. Kom en beleef Marokko op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Marokko

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Marokko:

Agadir (Al Massira)

Agadir, dé plek om even helemaal bij te komen!

Al Hoceima (Charif Al Idrissi)

Cherif Al Idriss Airport is het vliegveld van de Marokkaanse stad Al Hoceima!

Casablanca (Mohammed V)

Casablanca is niet alleen een bijzondere stad door de grootte, maar ook vanwege de prachtige stranden.

Fes (Saïss)

Saïss Airport of Fez-Saïss Airport is het vliegveld van de stad Fez, de hoofdstad van de regio Fès-Boulemane in Marokko!

Marrakech (Menara)

Marrakech, een sprookjesachtige stad!

Nador

Hou je van actief en buiten zijn dan is dit dé bestemming die je zoekt!

Oujda (Angads)

De stad Oujda ligt in het noordoosten van Marokko, niet ver van Spanje en de Algerijnse grens!

Tangier (Boukhalef)

Tanger is een fascinerende stad in het noorden van Marokko!

Eén maatschappij heeft vliegtickets naar Marokko: Transavia vanaf €155.