Prijs-alarm

vanaf €66

Malta vliegtickets

Ben je gek op zon, zee en strand dan is Malta dé vakantiebestemming.Dit Europese land in de Middellandse Zee krijgt het meeste zon per jaar. Maar dat is nog niet alles. Malta is met haar antieke bezienswaardigheden, oude steden, kastelen, forten, kerken en mooie natuur het meest veelzijdige eiland in dit gebied. Door sommigen wordt het ook wel een openluchtmuseum genoemd.

De meeste mensen komen hier voor een echte strandvakantie. Malta heeft vooral aan haar westkust genoeg badplaatsen om even heerlijk bij te komen en te genieten van de azuurblauwe zee. Je kunt hier heerlijk snorkelen, zwemmen en diepzee duiken. Heb je zin in een tussendoortje maak dan gebruik van de mobiele groenteboertjes, hier kun je heerlijke salades en fruit halen. Ben je echt een feestbeest dan heb je het hier echt getroffen. Het uitgaansleven gaat hier door tot in de late uurtjes.

Maar ook de cultuurliefhebber kan zijn geluk hier niet op. De megalithische bouwwerken op de heuvels bijvoorbeeld. Deze zijn met zijn metershoge rotsblokken heel indrukwekkend. Deze gebouwen zijn ouder dan de piramides in Egypte. Als je hier bent breng dan ook een bezoek aan de oude steden als Valetta en Mdina. Deze zijn zeker de moeite waard!

Veel toeristen maken ook een uitstapje naar de eilandjes Gozo en Comino. Alle twee heel verschillend, maar allebei prachtig. Aan de zuidkant van zowel Gozo als Malta vind je steile kliffen en diepe grotten. Maar de meest spectaculaire rotsformatie is wel te zien op Gozo. Dit wordt het ‘Blauwe Raam’ genoemd. De krachtige golven hebben hier in een krijtrots de rots van onderaf helemaal uitgehold. Dit is iets wat je echt gezien moet hebben. Kom en beleef Malta op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Malta

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Malta:

Malta

De internationale luchthaven van Malta ligt op zo’n 8 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Valletta vandaan!