Prijs-alarm

vanaf €85

Lleida-Alguaire vliegtickets

Lleida is echt een stad voor de cultuurliefhebbers onder ons. De Spaanse stad die tussen Barcelona en Zaragoza in ligt heeft ontzettend veel mooie en interessants plekjes. Als je door de stad loopt zie je op de ene hoek een middeleeuwse ruïne om op de volgende hoek weer een Catalaans modernistisch gebouw te zien staan. Ondanks deze diversiteit blijf Lleida een relatief onbekende stad.

Door de eeuwen heen hebben verschillende culturen hun stempel op de stad gedrukt. Dat is nog goed te zien in de straten en de verschillende gebouwen in Lleida. Ben je moe van het geslenter bezoek dan één van de verschillende romantische parken langs de oevers van de rivier de Segre. Hier kun je even bijkomen en genieten van het prachtige uitzicht. Vanaf het voorjaar kun je hier al zitten met je picknickkleedje, stokbroodje en een wijntje.

Lleida-Alguaire Airport ligt op zo’n 15 kilometer van de stad vandaan. Met de trein, de bus of de taxi ben je zo in het centrum. Juist omdat deze stad nog niet door de massa toerist is ontdekt is deze stad heel aantrekkelijk. Ben je gek op cultuur en houd je van rust en ruimte boek dan het goedkoopste vliegticket via Qfly.

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Lleida-Alguaire:

Vluchten vanaf Frankfurt-Hahn