Prijs-alarm

vanaf €31

Litouwen vliegtickets

Litouwen is voor veel Nederlanders nog een onbekend vakantieland. Terwijl het door haar bewogen geschiedenis, rijke cultuur en natuur een zeer aantrekkelijk gebied is. Toch wordt het jaarlijks door steeds meer toeristen ontdekt. Van de drie Baltische Staten, ligt Litouwen het meest zuidelijk.

In de hoofdstad Vilnius kun je genieten van theater, musea, heerlijk eten en een terrasje. Wandel lekker rond door deze stad en ontdek de gezellige oude binnenstad. Beklim de weg naar het kasteel van Gediminas vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Dit is een echte aanrader. De binnenstad van Vilnius heeft niet zomaar een historisch centrum, het is één van de grootste in Oost-Europa. Veel monumenten zijn geheel of gedeeltelijk bewaard gebleven. Bezoek onder andere de Universiteit en één van de vele kerken.

Naast Vilnius heeft Litouwen nog genoeg andere bijzondere plekken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Historisch Nationaal Park Trakai. Hier komen natuur en cultuur samen. Het stadje Trakai ligt op nog geen 30 kilometer van Vilnius af. Het heeft niet alleen een bijzonder historisch verleden, maar ook 200 meertjes. Hier moet je echt geweest zijn.

Litouwen heeft echt voor ieder wat wils. Of je nu komt voor avontuur, cultuur of natuur je vindt het hier allemaal. Kom naar hier en ontdek en beleef Litouwen op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Litouwen

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Litouwen:

Kaunas

Kaunas is met recht één van de grote attracties van Litouwen!

Palanga

Vilnius

Vilnius is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Litouwen!