Prijs-alarm

vanaf €24

Letland vliegtickets

Letland, is dé plek voor een culturele trip. Je vindt hier veel historie, architectuur, muziek en theater. Vooral als je een bezoek brengt aan de hoofdstad, Riga. Van prachtige jugendstilgebouwen tot trendy cafeetjes en gezellige terrasjes. Ooit was het nog deel van de Sovjet Unie, maar nu ontwikkelt Letland zich in razend tempo tot een pracht bestemming!

Naast Riga zijn er nog genoeg andere steden die een bezoekje waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan Kurzema, dit ligt in het westen van Letland. Het is vooral de lange kustlijn met haar prachtige witte zandstranden wat dit plaatsje zo bijzonder maakt. Je kunt hier heel goed zwemmen en surfen. Trek ook lekker het binnenland in en ontdek de uitgestrekte natuurgebieden, meren, riviertjes en de vele authentieke dorpjes.

De sportman of vrouw is hier helemaal op zijn. Je kunt bijvoorbeeld lekker kanoën of kajakken door de vele riviertjes en wandelen door de ongerepte natuur. Maar wat ook zeker een tip is om het land op de fiets of ter paard te ontdekken. Juist op deze manier leer je omgeving pas echt kennen.

Je kunt Letland het beste bezoeken in de zomer, dan ligt de temperatuur tussen de 14 en 22 graden. Dit Oost-Europese land kent lange winters. Van begin november tot eind april wordt het hier vaak niet warmer dan een graad of vier. Ook is er nauwelijks zon en een krachtige wind. Letland is een land die door de meeste toeristen nog ontdekt moet worden. Er zijn zoveel bijzondere plekjes waar nauwelijks iemand komt. Kom en ontdek het zelf!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Letland

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Letland:

Riga (International)

Riga, een bijzondere stad waar het westen en het oosten samen komen!