Prijs-alarm

vanaf €55

Lanzarote, Canarische Eilanden (Arrecife) vliegtickets

Lanzarote is met 300 vulkaantoppen, onderaardse grotten, tunnels en de allerbeste golven een bijzondere en veel bezochte vakantiebestemming. Veel surfers komen jaarlijks naar hier om op de beste golven van dit Canarische Eiland te surfen. Lanzarote ligt het meest noordelijk en oostelijk van de Canarische eilandengroep. Terwijl het bij Spanje hoort ligt het op nog geen 130 kilometer van Afrika vandaan.

Dit eiland is zo bijzonder omdat het meer dan vijftien miljoen jaar geleden ontstaan is en om de 100 jaar een vulkaan nog tot uitbarsting komt. En dit zorgt voor een fascinerend maanlandschap met opvallende roze, paarse en okerkleurige tinten. Trek er lekker op uit en ontdek deze bijzondere omgeving. Ook de hoofdstad Arrecife is een bezoekje waard. Niet zozeer voor de cultuur, maar meer voor de natuur. De kustplaats wordt omring door de prachtigste onderwaterriffen. Daarnaast leeft er midden in de stad een reigerkolonie, dit is gewoon grappig en leuk om te zien.

Het enige vliegveld van Lanzarotte ligt op een paar kilometer van Arrecife vandaan. Vanuit hier kun je dus makkelijk naar de hoofdstad, maar ook de rest van het eiland bewonderen. Met het openbaar vervoer ben je zo in de stad en met bussen kun je over het hele eiland. Qfly heeft voor jou de goedkoopste tickets op een rijtje gezet!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Lanzarote, Canarische Eilanden (Arrecife):

Vluchten vanaf 8 luchthavens: