Prijs-alarm

vanaf €69

Kroatië vliegtickets

Kroatië, een top locatie voor liefhebbers van zon, zee, strand en een bijzondere cultuur.
Jaarlijks komen steeds meer toeristen naar dit vakantieland. Dat is ook niet zo gek want Kroatië heeft een hoop te bieden. Het is namelijk niet alleen een heel mooi gebied, maar ook heel voordelig. Met name als je het vergelijkt met andere vakantiebestemming. Daarom is juist voor de student zo’n populaire plek om naar toe te gaan.

Wat vooral heel uniek is aan Kroatische is de kust. Deze is zo’n 1500 kilometer lang. Je kunt hier heerlijk genieten van de zon en de Adriatische zee. Maar het meeste bijzondere zijn toch de eilandjes aan de kust. Dit zijn er maar liefst 1185, waarvan er slecht 66 worden bewoond. Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Maar natuurlijk heeft Kroatische meer te bieden dan een prachtige kust.

Ook het binnenland is heel bijzonder. Trek er dus lekker op uit en ontdek de uitgestrekte bossen, bezoek de nationale parken en bewonder de kraakheldere meren en schitterende watervallen. Je kunt optimaal genieten van dit landschap door met een tentje door de natuur te trekken. Alleen dan ontdek je echte de mooie plekjes. Houd je nou niet zo van kamperen, zonder een tent is het hier nog steeds prachtig.

Niet alleen de natuurgek komt aan zijn trekken, maar ook de cultuurliefhebber. Bezoek bijvoorbeeld het plaatsje Pula. Wandel rond en bewonder hier de Romaanse bouwwerken. Op elke hoek van de straat is wel iets te zien. Van een historische arena, tot een Romeins theater en van vesting tot aan een kasteel. Verder is Labin ook echt de moeite waard. Vooral in de zomer zijn hier verschillinde festiviteiten.

Kortom dit land heeft genoeg ingrediënten voor een waanzinnige vakantiebestemming. Kom en beleef Kroatië op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Kroatië

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Kroatië:

Dubrovnik

Drubovnik ligt helemaal in het zuidelijke puntje van Kroatië!

Osijek

Osijek Airport is de luchthaven van de stad Osijek in Kroatië!

Pula

Pula is de grootste stad van het Kroatische schiereiland Istrië!

Rijeka

Hoewel het niet echt tot de toeristische bestemmingen behoort, is het toch de moeite waard om Rijeka te bezoeken!

Split

Split is een prachtige badplaats in Kroatië!

Zadar

Zadar is één van de meest interessante steden van de Adriatische Zee!

Zagreb (Pleso)

Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, ligt op een idyllische plek aan de oevers van rivier de Sava en op de hellingen van de berg Medvednica!