Prijs-alarm

vanaf €163

Jersey vliegtickets

Het eiland Jersey is met haar ongerepte natuur en haar unieke mix van Britse en Franse invloeden een heel bijzonder vakantieland. Jersey ligt op nog géén 22 kilometer voor de Franse kust van Bretagne. De zon schijnt hier bijna altijd. Je kunt hier dus heerlijk zonnebanden aan één van de prachtige zandstranden of rotskusten. Ook de bloemen doen het hier goed. De velden staan er vol mee. Het is dan ook niet zo gek dat Jersey soms ook wel het bloemeneiland wordt genoemd.
Voor de actieveling is het hier goed vertoeven. Maak een strandwandeling langs de prachtige kust, ga duiken in het Engelse Kanaal of bezoek één van de schitterende bloemenparken. Dat is iets wat je zeker gezien moet hebben. Wat prettig is dat je je op dit eiland makkelijk verstaanbaar kunt maken. Ze spreken hier namelijk zowel Engels als Frans, maar hebben ook een eigen dialect.
Ook voor de cultuurliefhebbers is het op dit Eiland goed vertoeven. Je vindt hier namelijk nog veel overblijfselen uit vroegere tijden. Trek dus lekker door het binnenland bewonder de historie en proef de lokale cultuur. Bezoek ook één van de populaire plaatsen, zoals de hoofdstad St. Helier, Jersey, La Corbière, St. Aubin’s Bay of Gorey. Een aanrader is de overdekte marktplaats in Jersey. Juist hier kom je in contact met de lokale bevolking.
Maar het is vooral de natuur wat het eiland zo aantrekkelijk maakt. Kom en beleef het zelf!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Jersey

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Jersey:

Jersey, Kanaaleilanden (States)

Jersey Airport ligt in de gemeente Saint Peter ten noordwesten van Saint Hellier op Jersey, kanaaleilanden!