Prijs-alarm

vanaf €208

IJsland vliegtickets

IJsland is met zijn gletsjers, geisers, vulkanen en exotische natuur een hele bijzondere vakantiebestemming. Ieder jaar ontdekken weer meer mensen hoe indrukwekkend dit land is. Ook is de hoofdstad Reykjavik een populaire stad voor een stedentrip. Niet alleen door het geweldige nachtleven, maar ook door de prachtige architectuur, de winkels en natuurlijk de heerlijke vis.

Dit eiland ligt tussen Groenland en het vaste land van Europa in. Na Engeland is het het grootste eiland van Europa. Waar je misschien aan zal moeten wennen is de keuken van IJsland. In dure restaurants krijg je bijvoorbeeld haaienvlees, gekookte schapenkop of bloed- en leverpudding. Geef dus goed aan wat je wel en niet wilt of test het lekker uit. Juist door mee te doen aan de rituelen van de IJslandse bevolking leer je het land pas echt goed kennen.

Het meest bijzondere aan dit land is toch wel dat de zon in de zomer niet onder gaat. Het blijft 24 uur licht. Dit is een hele gave ervaring. Je kunt midden in de nacht gaan zwemmen, fietsen, vissen, wandelen, walvissen bekijken of golfen. De beste tip is misschien wel een slaapmasker. De eerste dagen is het misschien leuk om op te blijven, maar je wilt ook gewoon lekker kunnen slapen.

De echte natuurfreak kan hier op IJsland helemaal losgaan. Nergens is namelijk zo’n grote verscheidenheid aan natuurschoon. Het bergachtige landschap wisselt zich af met actieve en slapende vulkanen omringd door prachtige kraakheldere rivieren. Doordat een groot deel van IJsland uit zand, gletsjers, rotsen en lavavelden bestaat is maar een kwart van het eiland het hele jaar door begroeid. Als je hier bent vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de vele watervallen die het land rijk is. Deze zijn echt waanzinnig!

Kortom IJsland is echt een bestemming waar je geweest moet zijn. Maar waar je wel even de tijd voor moet nemen. Kom en beleef IJsland op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar IJsland

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in IJsland:

Reykjavik (Keflavik)

Keflavík International Airport is de grootste luchthaven in IJsland en ook het belangrijkste voor internationaal vervoer!