Prijs-alarm

vanaf €35

Ierland vliegtickets

Ierland is met haar groene landschap, schitterende rivieren, waanzinnige kastelen en landhuizen een top vakantiebestemming. Er is in Ierland genoeg te zien en te doen. Dit land bestaat eigenlijk uit twee delen: Republiek Ierland en wat bij het Verenigd Koninkrijk hoort, Noord Ierland. Maar juist die verdeling maakt dit gebied heel interessant.
Dublin is de hoofdstad van Ierland en is dé plek om geweldig uit te gaan, cultuur op te snuiven en natuurlijk heerlijk te winkelen. Maar er zijn meer steden die zeker de moeite waard zijn denk aan Belfast de hoofdstad van Noord Ierland of de oude stad Waterford. Hier vind je smalle oude straatjes die duizend jaar geleden door de Noormannen volgens een bepaald patroon zijn uit gezet. Veel steden in Ierland staan dan ook omschreven als monument.
Maar ook de natuurliefhebber zal zich hier goed vermaken. Dit eiland heeft veel bijzondere plekjes, maar de meeste opvallende is toch wel Donegal Bay. Hier ligt één van de hoogste zeekliffen van Europa. Wandel naar de top van de 600 meter hoge klif en geniet van het uitzich tot aan Glencolmcile. Maar ben je niet zo gek op wandelen dan kun je de auto pakken en via Carrick naar boven. Wil je nou net even iets anders bewonder dan de kliffen vanaf de boot. Dit is ook zeker de moeite waard!
Als je van vissen houdt dan ben je hier echt helemaal op je plek. Je kunt bijna overal zonder vergunning vissen. En het belangrijkste is dat je altijd kunt rekenen op een prima vangst. Wat vooral bijzonder populair is hier in Ierland is het vissen op grote snoeken. Maar Ierland heeft nog veel meer te bieden, maar dat is iets wat jezelf moet ontdekken! Kom en beleef dit land op jouw manier!

www.irland.com

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Ierland

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Ierland:

Cork

Cork, een heerlijke stad in het zuiden van Ierland!
Dublin

Dublin

Dublin staat bekend om zijn pub-cultuur!

Farranfore

Kerry Airport, ook wel bekend als Farranfore Airport ligt ongeveer vijftien minuten rijden van de Ierse plaats Killarney en twintig minuten van Tralee vandaan!

Shannon

Kom en ontdek Ierland op jouw manier!