Prijs-alarm

vanaf €44

Hongarije vliegtickets

Prachtige kuuroorden, bijzondere bouwstijlen, leuke stadjes en mooie meren. Dit vind je allemaal in Hongarije. Het is twee keer zo groot als Nederland, heeft 11 miljoen inwoners en ligt in Midden Europa. Hongarije wordt ieder jaar door meer toeristen ontdekt. Zo langzamerhand begint het echt een vakantieland te worden.

Boedapest, de hoofdstad, is een bijzondere stad die uit drie delen bestaat. Buda, Obuda en Pest alle drie hebben ze een eigen gezicht. In Buda vindt je vooral veel historische gebouwen en in Pest is het juist veel moderner. Wat Boedapest heel speciaal maakt is het grottenstelsel van meer dan 30 kilometer dat onder de stad ligt. Bezoek dus één van deze grotten die is opengesteld voor publiek. Dit is zeker de moeite waard.

Voor cultuurliefhebbers is het ook goed vertoeven in Hongarije. In Boedapest alleen al zijn ruim 200 monumenten, musea en galeries. Tel daar nog 35 theater, 90 bioscopen, 2 operagebouwen, 12 concertzalen en meer dan 200 verschillende trendy uitgaansmogelijkheden bij op. Er is dus meer dan genoeg te doen in dit land.

Maar naast de hoofdstad is er voor de natuurgek, ook nog genoeg te ontdekken. Trek het binnenland in en bewonder de vlaktes, glooiende heuvels, rivieren, meren en wijngaarden. Of verblijf bij het Balatonmeer waar u kunt genieten van de thermaalbaden. Maar Hongarije heeft echt nog veel meer te bieden, maar dat is iets wat u zelf moet ontdekken. Kom en beleef Hongarije op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Hongarije

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Hongarije:

Boedapest (Ferihegy)

Klein budget? Maar toch zin in een stedentrip? Dan is Boedapest de uitgelezen vakantiebestemming!