Prijs-alarm

vanaf €228

Gaziantep vliegtickets

Gaziantep staat bekend om z’n pistachenoten, olijfboomgaarden en wijngaarden. Deze Turkse stad in de zuidoost-Anatolische Regio is dan ook één van de belangrijkste industriële centra van Turkije. Maar Gaziantep heeft veel meer te bieden. Naast industriestad is het ook een echte cultuurstad. Om de rijke historie van de stad goed te bewaren zijn er talloze musea in Gaziantep. Stuk voor stuk zijn ze de moeite waard.

Als cultuurliefhebber moet je een bezoek brengen aan de centrale stad. Hier vind je de mooiste exemplaren van het culturele erfgoed. Wandel door de smalle straatjes en ontdek de traditionele architectonische kenmerken die specifiek zijn voor zuidoost-Anatolië, Mesopotamië en Syrië. De stenen huizen van Gaziantep zijn dicht naast elkaar gebouwd met hun gladde daken en bijzonder vormgegeven houten deuren en kozijnen.

Giazantep is beroemd om drie regionale specialiteiten. De koperware producten, de overheerlijke Lahmacun (een soort pizza) en de zoete baklava. Breng een bezoek aan één van de bazaars en je vindt al deze bijzondere producten bij elkaar . Zoek ’s avonds een echt traditioneel eethuis op dan kun je daar naast de Lahmacun en de baklava genieten van andere Turkse lekkernijen.

Kortom deze stad heeft alle ingrediënten om een stad aantrekkelijk en interessant. Kom naar hier en beleef Gaziantep op jouw manier!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Gaziantep:

Vluchten vanaf 4 luchthavens: