Prijs-alarm

vanaf €39

Finland vliegtickets

Finland is met haar bruisende steden, pittoreske dorpjes, wonderlijke natuur en haar duizend meren een prachtige vakantiebestemming. Zowel in de zomer als de winter is het hier heerlijk vertoeven. ’s Winters kun je het beste op huskytocht in Fins Lapland. En in de zomer lekker zeilen en zwemmen in één van de meren.

De natuurliefhebbers kun zich hier dus goed vermaken, vooral als je ook nog van avontuur houdt. Ga bijvoorbeeld beren spotten in één van de wildparken of maak de mooiste wandelingen. Doordat er niet veel mensen in dit Scandinavische land wonen kom je hier ook niet zoveel toeristen tegen.

Maar kom je meer voor de cultuur breng dan een bezoek aan de hoofdstad Helsinki. Deze stad is door zijn verschillende Russische en Scandinavische invloeden heel interessant. Wandel hier lekker rond en ontdek het marktplein aan het water, de Russisch-Orthodoxe Uspenski-kathedraal en het winkel- en uitgaansgedeelte van de stad. De shopfreak kan hier echt helemaal losgaan. Van warenhuizen tot boetiekjes en van winkels tot galerieën. Je hebt hier gegarandeerd succes!

Jaarlijks komen veel toeristen op Finland af om het zogeheten Noorderlicht te aanschouwen. Noorderlicht is de enige natuurlijke lasershow ter wereld. Tussen september en maart kan je in het Noorden met een beetje geluk de bijzondere lichteffecten zien. Dit is echt een heel apart fenomeen en is iets wat je echt gezien moet hebben. Kom naar het noorden en ontdek deze bijzondere vakantiebestemming!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Finland

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Finland:

Helsinki (Vantaa)

Helsinki staat bekend om z'n indrukwekkende architectuur, overvloed aan water en prachtige parken!

Ivalo

Ivalo, dé plek voor een avontuurlijke, maar vooral sportieve vakantie!

Kittilä

Kittila Airport is de luchthaven van de Finse stad Kittila!

Kuopio

Kuusamo

Kuusama Airport is een luchthaven in de Finse stad Kuusamo!

Lappeenranta

Lappeenranta is een internationale luchthaven in de Finse stad Lappeenranta!

Oulu

Rovaniemi

Wat Madrid is voor Sinterklaas is het Finse Rovaniemi voor de Kerstman!

Tampere (Pirkkala)

Tampere-Pirkkala Airport is gelegen in Pirkkala, dertien kilometer ten zuid-westen van de stad Tampere!

Turku

Vaasa