Prijs-alarm

Eskişehir vliegtickets

Eskişehir is een stad in centraal Turkije. Voorheen alleen een industriegebied voor onder meer auto-onderdelen en gevechtsvliegtuigen, maar tegenwoordig een echte vakantiebestemming. De meeste toeristen komen hier voor de hamams, om even helemaal bij te komen. Door een goede treinverbinding tussen Eskişehir en Ankara, komen ook daar veel mensen vandaan om hier is goed verwend te worden.

Sinds de zomer van 2007 heeft deze Turkse stad een internationaal vliegveld. Zo is het dus nog makkelijker om hier te komen en is de toestroom van toeristen sindsdien ook aanzienlijk gegroeid. Door de goede treinverbinding met de hoofdstad van Turkije kun je tijdens een vakantieverblijf hier ook makkelijk een bezoek aan Ankara brengen. Vanaf 2011 kun je met diezelfde trein ook naar Istanbul.

Eskişehir is dé vakantiebestemming voor het gezin. Ga bijvoorbeeld met je kinderen naar het Selale-park. Dit is een park met waanzinnige watervallen. Of breng een bezoek aan het Kent-park, een stadspark met een aangelegd strand en twee zwembaden. Laat je kinderen lekker spelen terwijl jij een boek leest al liggend op je handdoekje. Een betere vakantie kun je je toch niet wensen. Ook als je geen kinderen hebt is het hier heerlijk vertoeven. Een beetje picknicken, af en toe een duik nemen en genieten van het schitterende weer.

Zelfs de cultuurliefhebber komt hier aan zijn trekken er zijn hier namelijk talloze musea. Denk aan het archeologisch museum, het opvallende Meerschuimpijpmuseum of het Atatürk-Cultureel Museum. Kortom Eskişehir heeft voor ieder wat wils. Kom en ontdek deze bijzondere stad in centraal Turkije!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Eskişehir: