Prijs-alarm

vanaf €261

Egypte vliegtickets

Egypte heeft met zijn warme klimaat, grote woestijn, talloze musea, prachtige zee en chaotische steden alle ingrediënten voor een topvakantie. Dit land heeft voor zowel de cultuurfreak als de natuurliefhebber genoeg te bieden. Egypte ligt aan de Middellandse Zee in het noorden, de Gazastrook en Israël in noordoosten, de Rode Zee in het oosten, Soedan in zuiden en natuurlijk Libië in het westen. Het wordt dus omringd met interessante landen en mooie zeeën.

In Egypte zijn nog veel restanten terug te vinden van de Oude Egyptenaren. Het gaat om veel schatten die over het hele land verspreid liggen. Zo vind je bijvoorbeeld de oude artifacten en gebouwen in Luxor. En de koningsvallei, Karnak, Sakkara, Gizeh vind je dan weer in Caïro. Caïro is de hoofdstad van Egypte en is met zijn 15 miljoen inwoners de grootste stad van Afrika. Dit is een hele bijzondere stad met enorme tegenstelling. Probeer tijdens je verblijf zeker één van deze twee steden te bezoeken.

Maar de meeste toeristen komen op de grote vakantieresorts af. Hier kun je heerlijk liggen aan het strand met een drankje van je all-inclusive hotel. Dit is echt dé plek om even helemaal bij te komen. Maar blijf niet alleen rond je resort hangen. Egypte heeft zoveel te bieden en dat mag niet aan je voorbij laten gaan. Boek daarom een excursie naar één van de piramides, culturele steden of ga duiken in de rode zee. Het kan allemaal hier in Afrika. Kom en beleef Egypte op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Egypte

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Egypte:

Cairo

Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar Cairo om te genieten van de piramides, de tempels en natuurlijk het hete weer!

Hurghada

Hurghada, dé plek voor iedereen die van zon, zee en strand houdt!

Luxor

Luxor International Airport is de belangrijkste luchthaven voor de Egyptische stad Luxor!

Marsa Alam

Marsa Alam International Airport is het vliegveld van de plaats Marsa Alam en omstreken!

Sharm El Sheikh (Ophira)

Sharm el-Sheikh, geschikt voor zowel een zonvakantie als een actieve vakantie!

Taba

Taba is niet alleen een vissersdorp, het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste vakantiebestemmingen in Egypte!