Prijs-alarm

vanaf €278

Diyarbakir vliegtickets

Diyarbakir is een grote stad met veel mooie moskeeën en andere historische gebouwen in het zuidoosten van Turkije. Vooral de cultuurliefhebber kan hier helemaal losgaan. Wandel door de smalle straatjes en ontdek de oude huizen, de kilometerslange stadsmuren en de indrukwekkende stadspoorten rondom de stad.

Als je de echte sfeer van Diyarbakir wilt proeven moet je zeker een bezoek brengen aan het Archeologisch Museum. Hier ga je even helemaal terug in de tijd. Wat ook een aanrader is is het Ziya Gökalp Museum. Dit was ooit de woning van de beroemde geleerde Ziya Gökalp. Deze Turkse stad is nog door maar weinig toeristen ontdekt. De prijzen zijn hierdoor nauwelijks gestegen en een ander voordeel: het is hier niet al te druk.

Wil je toch nog meer tot rust komen. Ga dan naar één van de traditionele badhuizen. Op deze manier leer je echt de Turkse cultuur kennen. Naast dat het gewoon heerlijk is om in dit warme bad helemaal bij te komen heeft het bronwater volgens de bevolking ook een genezende werking. Heb je genoeg van de cultuur geproefd en ben je lekker bijgekomen dan is het tijd voor een echte traditionele maaltijd. Die vind je juist in de smalle straatje in één van die authentieke eethuizen. Kom naar hier en ontdek deze mooie Turkse stad!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Diyarbakir:

Vluchten vanaf Düsseldorf (Rijn-Ruhr)