Prijs-alarm

vanaf €9

Denemarken vliegtickets

Denemarken het land met de prachtige kastelen, mooie zandstranden, authentieke vissersdorpjes, uitgestrekte natuurgebieden en maar liefst 406 eilandjes. De wereldbekende sprookjesschrijver Hans Christian Andersen komt hier vandaan. Als je in dit Scandinavische land geweest bent begrijp je wel hoe hij aan zijn inspiratie kwam.
In sommige opzichten lijkt Denemarken wel een beetje op Nederland. Om te beginnen het klimaat. Deze wordt net als in ons land bepaald door de Noordzee. In de zomer is het koel en in de winter is het nooit echt koud. Dus als je lekker wilt zonnebaden dan moet je niet in Denemarken zijn. In juli is het hier rond de 15/16 graden. Wat wel leuk is dat dit Scandinavische land net zo’n fiets land is als Nederland. Je ziet overal fietsers met helmen en langs iedere weg is wel een fietspad.
Denemarken is de ideale vakantiebestemming voor mensen die van natuur en cultuur houden. Van landelijke gebieden tot schitterende kastelen en van mooie zandstranden tot vissersdorpjes. Denemarken heeft het allemaal. Trek er lekker op uit en proef de sfeer van dit Scandinavische land. Opvallend is de grote rol die het koningshuis speelt. Deze rol lijkt groter dan in Nederland. Overal zie je ze in de bladen en kaarten en kalenders met de royalty’s gaan als broodjes over de toonbank.
Ook de shopaholics komen aan hun trekken. In Kopenhagen vind je namelijk de langste winkelstraat van Europa, de Strøget. En dat is nog niet alles, deze Deense hoofdstad hoort namelijk thuis in het rijtje van Modesteden als Parijs, Milaan, New York, Amsterdam en Londen. Naast de grote winkelketens vind je hier ook de kleine boetiekjes met designkleding. Trek er echt een aantal dagen voor uit. Het is heerlijk winkelen hier.
Wel is het goed om te weten dat dit land vrij duur is. Voor een biertje betaal je bijvoorbeeld 8 euro. Maar dit land is zeker een bezoek waard. Denemarken heeft nog veel meer te bieden dan hierboven beschreven. Kom en ontdek dit zelf!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Denemarken

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Denemarken:

Aalborg

Gek op vissen, zwemmen of golven dan is Aalborg de perfecte vakantiebestemming!

Billund

Karup

Karup Airport ligt zeer gunstig gelegen als je het middelste deel van Jutland wilt ontdekken!

Kopenhagen (Kastrup)

Kopenhagen is met zijn vele cafeetjes, mooie pleinen en talloze musea een echte wereldstad.