Prijs-alarm

vanaf €249

Cyprus vliegtickets

Cyprus, een land waar altijd de zon schijnt, een plek waar je cultuur kunt opsnuiven, maar waar je ook tot rust kunt komen aan de prachtige stranden. Cyprus is het grootste eiland in de Middellandse Zee, maar staat bij ons bekend als een klein land. De meeste toeristen komen hier voor het klimaat. Maar natuurlijk heeft Cyprus nog veel meer te bieden.

Ben je gek op avontuur trek dan het Troodosgebergte in. Dit beslaat ruim de helft van het westelijke Cyprus. Hier vind je prachtige dorpen, kloosters en kerken. Maar ook het Pededaktilos/Kyrenia-gebergte is zeker de moeite waard. Houd je niet zo van wandelen of klimmen maar wel van avontuur dan is een jeepsafari misschien wat voor jou. Met een gids trek je dan door de wildernis. Egypte en Israel liggen relatief dicht bij dit eiland. Dus als je hier toch bent mag je een minicruise naar deze landen niet aan je voorbij laten gaan.

Ook op cultureel gebied heeft Cyprus genoeg te bieden. Bewonder bijvoorbeeld de prachtige vloermozaïeken in de Romeinse villa’s. Volgens velen zijn dit de mooiste mozaïeken van het oostelijke Middellandse Zeegebied. Hier vlakbij liggen de ondergrondse Koningsgraven, deze zijn zeer indrukwekkend. Maar als je echt de sfeer wilt proeven van dit eiland, moet je naar een Grieks toneelstuk in een Romeins amfitheater. Die theaters staan meestal op een klif met een adembenemend uitzicht over zee.

Maar natuurlijk blijft het klimaat en de prachtige stranden een hoogtepunt van dit eiland. Je kunt hier even helemaal bijkomen van de drukte. Kortom Cyprus heeft alle ingrediënten voor een topvakantie. Kom en beleef dit land op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Cyprus

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Cyprus:

Larnaca

Larnaca International Airport is een internationale luchthaven van Larnaca op het eiland Cyprus!

Lefkosa

Veel toeristen gaan jaarlijks hier in Lefkosa op vakantie om even helemaal te ontspannen en te genieten van de heerlijke temperatuur.

Paphos (International)

Paphos International Airport biedt toegang tot de meest populaire badplaatsen zoals Coral Bay, Limassol en Paphos zelf natuurlijk!

Eén maatschappij heeft vliegtickets naar Cyprus: Transavia vanaf €300.