Prijs-alarm

vanaf €149

Calvi, Corsica (St. Catherine) vliegtickets

Calvi Airport is één van de kleinere vliegvelden op Corsica. Maar dit maakt het vliegveld niet minder voordelig of populair. Veel toeristen vliegen juist op deze luchthaven omdat je vanuit hier makkelijk het hele eiland kan bezichtigen. Doordat Corsica niet heel groot is kun je het makkelijk in één vakantie helemaal bekijken.

Bijna iedere toerist raakt verknocht aan dit Franse eiland. Dit komt misschien door de bijzondere combinatie van culturele bezienswaardigheden, prachtige natuur en een heerlijk klimaat. De cultuurliefhebber zal verliefd worden op de dolmen, de forten, menhirs, historische kerken en wachttorens, citadellen en middeleeuwse dorpen. En dat is nog niets alles ook het geboortehuis van Columbus staat hier op Corsica.

Maar zoals gezegd zal de natuurfreak hier ook helemaal los kunnen gaan. Van mountainbiken over rotsen tot kayakken op zee en van wandelen in de bergen tot canyoningen in een kloof! Het kan hier niet gek genoeg. Zin in een actieve vakantie boek dan vandaag nog een vliegticket naar Calvi. Alleen bij Qfly vind je de goedkoopste tickets!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Calvi, Corsica (St. Catherine):

Vluchten vanaf Keulen (Cologne-Bonn)