Prijs-alarm

vanaf €9

Bulgarije vliegtickets

Bulgarije heeft met haar authentieke steden, imposante bergen en schitterende stranden alle ingrediënten voor een top vakantie. Bulgarije is een prachtig land in zuidoost Europa, aan de Zwart Zee. De laatste jaren trekken steeds meer toeristen naar dit vakantieland. Niet alleen door de rijke geschiedenis en het overweldigende landschap, maar ook omdat het hier spot goedkoop is.

De gemiddelde zomertemperatuur is 28 graden, de zee is helderblauw en de stranden zijn fantastisch. Het is hier dus heerlijk vertoeven voor degene die hier komt om even helemaal bij te komen. Er zijn hier genoeg resorts waar je even helemaal tot jezelf kunt komen en alleen nog maar aan zon, zee en strand kunt denken.

Als je gek bent op cultuur en de natuur moet je zeker het binnenland intrekken. Ontdek kleine dorpjes hier. Proef de karakteristieke sfeer van de authentieke houten huizen. Wandel rond en bewonder de leuke poortjes met daarachter de bloementuinen. En niet te vergeten de vriendelijke bevolking. Dus als je echt de sfeer van Bulgarije wilt proeven en met de Bulgaren in contact wilt komen dan moet je echt het binnenland in.

Maar ook als je meer van actie houdt is dit een perfecte vakantiebestemming. Je kunt hier onder andere bergbeklimmen, wandelen, skiën en paardrijden. Kortom Bulgarije heeft voor iedereen wat te bieden. Kom en beleef haar op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Bulgarije

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemmingen in Bulgarije:

Bourgas

De luchthaven van Bourgas ligt in een schilderachtige baai aan de zuidelijke Bulgaarse Zwarte Zee!

Sofia

Sofia Airport is de internationale luchthaven van de Bulgaarse hoofdstad Sofia!

Varna

Varna Airport ligt vlakbij de populaire stranden aan de Zwarte zee, in het noordoosten van Bulgarije!