Prijs-alarm

vanaf €79

Bosnië en Herzegovina vliegtickets

Bosnië-Herzegovina is niet het eerste land waar je aan denkt als je op vakantie gaat. Toch is dit land, juist daarom zeker de moeite waard. Het ligt in het hart van zuidoost Europa. Al meer dan duizend jaar komen de culturen van oost en west hier samen. Dat maakt dit land zo bijzonder.

Door de sterke Oosterse invloeden en de verschillende bezetters zijn veel centra van dorpen en steden voor liefhebbers van kunst en cultuur leven openluchtmusea. Het lijkt of de tijd hier heeft stil gestaan met de mooie bouwwerken, huizen, monument, straten en pleintjes.

De avonturier en de natuurfreak kunnen hun geluk niet op in Bosnië-Herzegovina. Doordat dit land door maar weinig toeristen ontdekt is moet je alles zelf uitzoeken. Maar dat is dan ook wel weer de charme van dit gebied. Ga dus lekker zelf op pad en breng een bezoek aan het oudste nationale park van Bosnië-Herzegovina, Mationaal Park. Hier ligt de hoogste berg van dit land, 2387 meter. Het is hier echt prachtig.

Bosnië-Herzegovina is een bijzonder land dat zeer geschikt is voor zowel zomer als wintervakanties. Dit is echt een plek die je zelf moet ontdekken en ervaren!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Bosnië en Herzegovina

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Bosnië en Herzegovina:

Sarajevo (Butmir)

Het vliegveld Sarajevo – Butmir behoort tot de grootste luchthavens in [Bosnië en Herzegovina]!