Prijs-alarm

vanaf €26

Bologna (Guglielmo Marconi) vliegtickets

Waar kun je beter pasta eten dan in de stad Bologna?! Het is dé plek waar de verse spaghetti bolognese vandaan komt. Maar naast dit culinaire hoogstandje heeft de Italiaanse stad nog veel meer te bieden. De historie is voor Bologna ook heel belangrijk. Niet alleen grote Italiaanse steden als Rome, Venetië en Florence mogen geroemd worden om hun culturele bezienswaardigheden. Bologna past heel goed in dit rijtje thuis.

Als je in Bologna bent zullen de twee torens, de Garisenda en degli Asinelli je meteen in het oog springen. Deze zijn in de 13de eeuw gebouwd door twee families. Tussen hen heerste altijd een strijd wie de rijkste en machtigste zou zijn. Dus hoe groter en mooier de toren hoe machtiger je was. Deze bouwwerken worden omringd door prachtige pleinen. Ga hier lekker op één van de stoepjes zitten en kijk om je heen. Zo ervaar je de sfeer van de Italiaanse stad op zijn best!

Je zou het niet zeggen maar deze pastastad is ook een bruisende studentenstad. Maak dan ook gebruik van de vele terrasje of kleine restaurantje in de smalle straatjes. Ook ’s avonds laat staan kun je hier nog heerlijk vertoeven. Maar vergeet dat bordje pasta niet hè!

De goedkoopste vertrekdata

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
31-
12

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Er zijn 0 vliegtickets naar Bologna (Guglielmo Marconi):

Vluchten vanaf 3 luchthavens: