Prijs-alarm

vanaf €458

Algerije vliegtickets

Algerije is met zijn grootste woestijn ter wereld, een mediterrane, steppe en woestijnklimaat en Franse invloeden een heel bijzonder vakantieland. Algerije vormt samen met Marokko en Tunesië de Maghreb, zo wordt het noordwestelijke deel van Afrika genoemd. Dit Afrikaanse land heeft veel te bieden, maar de Sahara blijft de grootste attractie.

De woestijn strekt zich uit van de Sahara aan de Atlantische Oceaan tot aan Egypte aan de Rode Zee. De meeste denken bij de Sahara aan zandduinen maar de woestijn bestaat voor maar 20 procent uit zand. De rest zijn rotsachtige gebieden. Als je een tocht door dit gebied wilt maken dan kun je het beste beginnen in Tamanrasset. Hier ga je met de kamelen de woestijn in. Het is echt een aanrader om de Assekrem te beklimmen hier kun je namelijk een prachtige zonsondergang meemaken.

Naast de prachtige natuur mag natuurlijk de cultuur niet worden vergeten. Breng daarom een bezoek aan de hoofdstad, Algiers. Dit is een havenstad uit de Romeinse tijd waar nog veel ruïnes te vinden zijn. Bewonder hier de mooie witte bouwwerken die prachtig afsteken tegen de blauwe zee. Kom en ontdek dit bijzondere land op jouw manier!

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Algerije

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Algerije:

Algiers (Houari Boumediene)

Algiers, de hoofdstad van [Algerije], is een bijzondere stad met twee gezichten!