Prijs-alarm

vanaf €179

Albanië vliegtickets

Albanië is een super mooi land, maar vreemd genoeg door nog maar weinig toeristen ontdekt. Dit Balkan schiereiland is een mix van idyllische stranden, moerassen, bergen, authentieke dorpjes en historische steden. Albanië ligt aan Adriatische en Ionische zee en grenst aan de landen Griekenland, Kosovo, Macedonië en Montenegro.

Er zijn verschillende steden die je echt gezien moet hebben. Bijvoorbeeld Dürres, de havenstad van Albanië, hier is het grootste amfittheater van de Balkan te vinden. Maar ook de hoofdstad, Tirana, is zeker de moeite waard. Hier zijn de Russische invloeden nog duidelijk terug te vinden.

Maar ook juist voor de natuurfreak is het hier goed vertoeven. Albanië is een bestemming voor de echte avonturiers. Ontdek de ongerepte natuur van dit Balkanland. Meer dan driekwart van het land is gebergte met de Korab 2784 meter als hoogste punt. Er zijn dus genoeg plekken om heerlijk te wandelen en erop uit te trekken.

Het maakt niet uit of je er nu voor kiest om lekker aan het strand te liggen, cultuur te snuiven of de bergen in te gaan, Albanië is en blijft gewoon een top bestemming! Kom en ontdek Albanië nu het nog geen drukbezocht vakantieland is.

Kaart met de goedkoopste vluchten naar Albanië

Adobe Flash is niet geïnstalleerd op uw computer, en daarom kunt u onze handige kaart met ticket-prijzen helaas (nog) niet zien.

Retourtickets per persoon, met terugvlucht na 2 tot 7 nachten.

Als je preciezer of met andere criteria vliegtickets wilt zoeken, kun je het formulier aan de zijkant van deze pagina gebruiken, of het uitgebreide formulier op de homepage.

Bestemming in Albanië:

Tirana (Moeder Teresa)

Tirana International Airport ligt op zo’n 17 kilometer van de hoofdstad Tirana vandaan!